На жаль, в житті бувають такі ситуації, які можуть змусити нас відчувати себе погано. Але це не лихо, є біла сторона - молитва.

Для наших читачів ми знайшли рядки, які допоможуть знайти в собі натхнення, і наштовхнуть вас на вихід навіть у найважчі хвилини. Потрібно зосередитися на найголовнішому.

Про це стало відомо завдяки новій публікації "Православна Молитва" в мережі Instagram.

Молитва, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube
Молитва, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube

"Друзі, якщо вам не складно, поставте лайк і напишіть коментар... "Дякую", "Амінь" або будь-який інший, завдяки вашій активності дану молитву Instagram почне рекомендувати іншим користувачам і таким чином ми разом будемо сприяти популяризації православної віри в Інтернеті. Велике вам дякую, хай береже Господь вас і ваших близьких", - повідомляється в публікації.

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося "Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Молитва, скріншот: Instagram
Молитва, скріншот: Instagram

Просимо Творця про захист:

"Слава Тебе царю, Боже вседержителю, иже божественным Твоим и человеколюбным промыслом, сподобил мя еси грешнаго и недостойнаго от сна востати, и получити вход святаго дому Твоего: приими, Господи, и глас моления моего, якоже святых и умных Твоих сил, и благоволи сердцем чистым, и духом смиренных приноситися Тебе хвале от скверных устен моих, яко да аз общник буду мудрым девам, со светлою свещею души моея, и славлю Тя, во Отце и Дусе славимаго Бога Слова, аминь."

Раніше повідомляли, на Львівщину з'їжджаються віруючі заради хресної ходи, яка показує шлях Ісуса перед розп'яттям: "Особливе місце для молитви".

Як повідомляв Знай.uа, як молитися при сильній хворобі: знайдіть порятунок у Бога.

Знай.uа писав, допоможе впорається з негараздами і направить на шлях істинний: молитва про святий храм.