Український виконавець і чоловік Наді Дорофєєвої Володимир Дантес поділився уривком пісні з нового альбому.

Відповідні кадри співак опублікував в Insta-stories.

Відомо, що Володимир Дантес лише нещодавно почав відновлювати свою творчу діяльність після тривалої перерви. Здебільшого він просто ділиться подробицями особистого життя і показує яскраві кадри з виступів або життя.

Володимир Дантес / скріншот з відео
Володимир Дантес / скріншот з відео

Однак цього разу виконавець вирішив порадувати шанувальників анонсом нового альбому, який повинен скоро з'явиться на музичних майданчиках. У своїх сторіс Володимир Дантес опублікував ролик, на якому можна почути короткий уривок його пісні, яку він ще не випускав.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Назбирав 6 треків, яких ви ще не чули. Скоро альбом", - написав Виконавець на відео.

Крім цього, Володимир Дантес засмутився, що в Києві знову почався сезон дощів, проте обличчям цього не показав – замість зневіри співак радісно потанцював під такт своєї нової пісні. Однак, фраза "Знову дощі" з'явилася не просто так в його історії – вона є уривком майбутньої композиції.

Нагадаємо, що у соцмережі опублікували кумедний ролик, на якому Дантес з'явився в надувній кульці, нагадуючи хом'ячка.

Як повідомляв портал Знай.uа, Володимир Дантес розповів про свою знімальну команду і здивувався, що вони ніколи не сварилися за 2 роки спільної роботи.

Також Знай.uа писав, що Надя Дорофєєва розсміялася над відвертим зізнанням Володимира Дантеса.