Відома українська артистка і громадський діяч Анастасія Приходько порадувала шанувальників оголеним знімком.

Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

Останнім часом Анастасія Приходько стала все частіше радувати своїх шанувальників на просторах соціальних мереж. Нещодавно співачка народила третю дитину, а також повідомила про повернення на естраду. Однак, поки цього не сталося співачка продовжує ділиться в Instagram новинами з життя і часом відвертими знімками.

Анастасія Приходько, фото Instagram
Анастасія Приходько, фото Instagram

Так сталося цього разу. Анастасія Приходько опублікувала оголений кадр, на якому свій бюст прикрила складеними на поверхні руками. Виконавиця постала в кадрі без макіяжу і продемонструвала світу татуювання і натуральну красу.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Доброго ранку ☀️ !!!",- коротко привітала українців Приходько.

Відвертий знімок Анастасії викликав цілу бурю захоплення в коментарях під постом. Шанувальники гідно оцінили красу Приходька і у відповідь побажали співачці доброго ранку і продуктивного дня.

Нагадаємо, що Анастасія Приходько швидко відновилася після третіх пологів, українці в захваті: "ікона стилю".

Як повідомляв портал Знай.uа, Анастасія Приходько розмістила в Instagram свіжий пост, присвячений скандалу навколо нібито домагань з боку продюсера і композитора Костянтина Меладзе.

Також Знай.uа писав, що вагітна Приходько звернулася з душевним проханням:"не буває чужих дітей".