Українська співачка, заслужена артистка України, яка не так давно невдало "сходила" в політику, Анастасія Приходько зараз практично не виступає на сцені. Зате артистка веде активне життя в соціальних мережах, і займається вихованням трьох дітей.

29 квітня 34-річна зірка розмістила в Instagram свіжий пост, присвячений Чистому четвергу і Великодня. Анастасія зізналася, що цього року планує спекти великодні паски сама, якщо знайде час для цього. Адже зараз вона сидить вдома з маленьким сином.

Анастасія Приходько, instagram.com/prikhodko_official1/
Анастасія Приходько, instagram.com/prikhodko_official1/

"Сьогодні чарівний день! Чистий четвер! Тиждень напередодні найважливішого свята в нашій родині (крім дня народження дітей, звичайно) цей день, коли можна і потрібно очистити будинок, викинути мотлох, почистити всі кути в будинку від павутини і негативної енергії, яка накопичується! А натомість залучити благополуччя і удачу 😍 Але, вкрай важливо робити прибирання з чистими помислами 🙌

Деякі господині сьогодні ще печуть паски заздалегідь. Я поки не знаю, якщо чесно. Дуже хотіла в цьому році спекти сама, але, не знаю, як вийде з малюком 🙈 чи дасть він мені цей час. А які плани у вас, як будете виходити з карантину і проводити травневі свята?" - написала Приходько.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, Приходько виховує дівчинку не так, як інших дітей: "Головне вийти заміж".

Також портал Знай.uа писав, що Приходько видала ім'я і стать третьої дитини: "Народився в день СБУ".