Перша леді України Олена Зеленська повідомила, що 19 травня ЮНІСЕФ, Посольство Швейцарської Конфедерації та МОН підписали Меморандум про взаєморозуміння та співпрацю з метою реалізації комунікаційної кампанії здорового харчування.

Про це дружина президента Володимира Зеленського написала на своїй сторінці в Instagram.

"Хочу поділитися з вами основними пунктами того, що ж передбачається зробити в межах цього документа:

- у травні буде розпочато поведінкове дослідження серед дітей, батьків та освітян;

- отримані результати стануть основою великої комунікаційної кампанії;

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

- у серпні ми плануємо запуск інформаційного порталу з реформування системи шкільного харчування, який стане корисним і зручним помічником як для освітян, так і для батьків та учнів;

- з допомогою наших партнерів буде проведено низку заходів щодо об’єднання зусиль з приватним сектором для оновлення необхідного обладнання у школах.

Попереду ще багато роботи. Я розумію, що зміна поведінкових звичок є вкрай складним процесом. Це може зайняти роки. Але це не означає, що ми не маємо цього робити. Я пишаюся тим, що ми беремо на себе відповідальність розпочати цей шлях", - зазначила Олена Зеленська.

Нагадаємо, Володимир Зеленський зробив щедрий подарунок українському генію.

Як повідомляв портал Знай.uа, "Квартал 95" показав масову вакцинацію українців: "Зеленський і Кличко почнуть з киян".

Також портал Знай.uа писав, як Олена Зеленська "українізувала" Маріїнський палац: вперше за 200 років.