Відома українська телеведуча Маша Єфросиніна розповіла про курйоз, який стався з нею днями.

Відповідне звернення вона записала в Insta-stories.

За словами Маші Єфросиніної, він є вкрай пунктуальним і допитливим людиною, тому вона ніколи не спізнювалася на рейси і нічого не забувала перед поїздками. Однак, ситуація в понеділок показала їй, що можуть трапляться навіть такі речі, яких вона ніяк не очікувала.

Телеведуча розповіла, що в минулий понеділок повинна була з чоловіком і сім'єю відправиться в Мексику. Вони дуже довго планували цю поїздку через завантажені графіки, проте телеведучій вдалося посунути кілька зйомок і забронювати квитки у відпустку.

Маша єфросиніна, instagram.com/zirkovyi_shlyah
Маша єфросиніна, instagram.com/zirkovyi_shlyah

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

"На валізах, все упаковано, все перевірено, всі папери перевірені, все ідеально. На моменті: "Чи взяв ти паспорти чи ні?" Він бере і бачить, що 2 дні тому у нього закінчився термін дії паспорта. Це чиста тупість. Я ось уже два дні не могла ці сторіс записати, тому що це така тупість, що сильніше цієї тупості може бути тільки моя істерика", - заявила Маша Єфросиніна.

Телеведуча зазначила, що незважаючи на цей інцидент, вони все одно збираються відправиться в Мексику і вона розраховує, що заброньовані готелі підуть їй на зустріч. Більш того, Єфросиніна відзначили, що дуже сподівається виїхати закордон у свій день народження.

" ...тому що у мене що? У мене день народження. А я повинна збігати на свій день народження", - підсумувала телеведуча.

Нагадаємо, що Маша Єфросиніна засвітила спокусливу фігуру:"вишукано і жіночно".

Як повідомляв портал Знай.uа, Маша Єфросиніна віддала українкам бабусин секрет всемогутності:"чоловіки люблять злизувати".

Також Знай.uа писав, що Маша Єфросиніна показала таємний знак, який може врятувати життя: "пригнічує".