Відома українська актриса і телеведуча Ольга Сумська поділилася кадрами зі святкування срібного весілля з чоловіком.

Відповідні фото з'явилися в її Insta-stories.

Відомо, що днями Ольга Сумська та Віталій Борисюк відсвяткували 25-річчя з дня весілля, тобто срібне весілля, на честь якого вирішили закотити масштабну вечірку. Актриса приміряла на святі елегантну сукню, яку спочатку всі порахували їй не за віком. Однак, коли вона з'явилася на публіці, всі здивувалися її красі.

Серед численних весільних фотографій Ольга Сумська вирішила показати кілька живих кадрів, на яких вона танцює з гостями вже в іншому вбранні. Після офіційної частини актриса одягла більш зручне плаття, щоб можна було і потанцювати, і поспівати з гостями. У той же час воно виявилося не менш розкішним, ніж попереднє.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

На вечірці з нагоди срібного весілля Ольга Сумська постала в біло-золотій сукні з численними воланами і шарами. Навіть велика пишність сукні не завадила актрисі підкреслити фігуру і виглядати неймовірно жіночно.

На опублікованих знімках можна побачити, що телеведуча буквально отжигает з гостями вечірки, танцює і поводиться невимушено.

Нагадаємо, що знову заміжня Сумська затягла красеня Козловського під вінець, поки Борисюк не бачить.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ольга Сумська дала розглянути весільну сукню до дрібниць: як виглядає наречена в 54.

Також Знай.uа писав, що Ольга Сумська одягла фату і знову стала під вінець- " пішли, мамо, одружитися!".