Згідно з місячним календарем символом 20 травня являтся Фонтан. 10 місячний день починається з 11:57.

Як стверджують астрологи, 20 травня - щасливий і сприятливий день. Сила в нас буквально б'є фонтаном. У цей день обов'язково використовуйте для будь-яких починань, адже якщо цього не зробити, то енергія буде в вас в'янути, а надлишки забере Всесвіт.

У 10 місячний день можна виправити все, що розладналося в особистих відносинах. Хороший день для пересадки домашніх квітів і роботи в саду.

Прагніть до взаєморозуміння і покращуйте відносини з оточуючими. Забудьте про негатив, особливо вдома не повинно бути
конфліктів. Відмінним рішенням буде влаштувати сімейне свято або просто чаювання. У цей день рідина скріплює зв'язок між людьми і залучає в сім'ю гроші.

гороскоп, скріншот з відео
гороскоп, скріншот з відео

Популярні новини зараз
У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо
Показати ще

У цей день рекомендується: навчання, фінансові операції, один з найбільш вдалих днів для бізнесу, переговори, побачення, благоустрій житла, розвивати свій світогляд, працювати над собою, розвиватися духовно, торгівля,
справи, що вимагають точності, аудит, прибирання, заняття інтелектуальною працею, зайнятися харчуванням, підібрати дієту, питання здоров'я, здавати аналізи, процедури краси, запуск реклами, аналіз матеріалів.

Не рекомендується: подорожі, лінуватися, перебувати на самоті, вихід на нове місце роботи, купувати/продавати нерухомість, дружні зустрічі.

Місяць, скріншот з відео
Місяць, скріншот з відео

В основному, на 10 місячний день нам сняться приємні, казкові і дуже позитивні сни. Перед сном можете загадати бажання і попросити дати знак по його виконанню.

Практика на благо в мережі: з 11-13 годин ставимо на південь будинку вазу зі свіжими квітами, після міняємо їх кожні 3 дні.
Поруч з вазою можна розмітити список якостей вашої другої половинки.
Не робити, якщо народилися в рік Собаки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Втеча на природу і покупка лотерейного квитка: астрологи склали карту "кращих справ" для 19 травня

Як повідомляє портал «Знай.иа» Місячний календар на травень: відповідні дати для покупок, схуднення і грошові дні

Також «Знай.иа " писав, що Як запалити грошову свічку на фінансовий успіх-мінімум дій і максимум результату