З Одеси прийшли дуже тривожні новини. З'явилася інформація, що в одному з житлових будинків вантажний ліфт вийшов з ладу і зірвався вниз. На щастя, спрацював захисний механізм. Ті, хто знаходився всередині, отримали травми і сильне емоційне потрясіння.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Одеса як вона є".

Ліфт, фото: скріншот з відео
Ліфт, фото: скріншот з відео

"Впав ліфт з людьми - є потерпілий. ОК "Перлини Таїрово", 37ж. вантажний ліфт обірвався, але благо спрацював захист. Чоловік з дитиною, який в ньому їхав, отримав забій хребта. Малюк дуже налякався. Голова розводить руками, мовляв пишіть спочатку запит - потім розберемося з вами. До речі, ліфт запустили знов, але мешканці скаржаться, що сильно хитається. А місяць тому в 5 секції теж впав ліфт...", - повідомляють автори публікації.

Також автори публікації прикріпили скріншот повідомлення, в якому вказуються деталі інциденту:

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Повідомлення про ліфт, що впав, скріншот: Telegram
Повідомлення про ліфт, що впав, скріншот: Telegram

Варто нагадати нашим читачам, що в Івано-Франківську в шахті ліфта на незавершеному будівництві знайшли тіла чоловіків. У понеділок, 17 травня, близько 4 години 30 хвилин до поліції надійшло повідомлення від місцевого жителя. За його інформацією по вулиці Чорновола в ліфтовій шахті виявлено тіло людини.

Раніше повідомляли, в Одесі ліфт з людьми зірвався в шахту: 8 людей могли втратити життя з самого ранку.

Як повідомляв Знай.uа, у Тернополі сторож садочка проткнув ножем виховательку і вийшов сухим з води: "Хворий".

Знай.uа писав, закривавлену харків'янку знайшли в ліфті, пережила жахливе: "Перерізав вени і зірвав все золото".