Відома українська спортсменка, чемпіонка світу, а також учасниця шоу "Танці з зірками" Анна Різатдінова поділилася новими думками і фото зі своїми шанувальниками.

Новий пост дівчини з'явився в соціальній мережі Instagram, і там вона розповіла про чоловіків, світових зірок, які грають у кіно. На що вона звертає увагу в першу чергу.

"Було у вас таке, що дивіться фільм через те, що там грає улюблений актор? У мене так часто буває. Можу переглядати одні й ті ж фільми дуже багато разів " - розповідає дівчина.

Спочатку вона назвала Леонардо Ді Капріо - улюбленця мільйонів жінок. Ганні Різатдіновой дуже подобається стежити за його творчістю, так як в житті він зовсім інша людина. Вона навіть десь читала, що коли актор не готується до ролі, то сильно себе запускає - не голиться, набирає зайву вагу, і в принципі змінюється до невпізнання. Є два фільми з його участю, які жінка готова переглядати вічність-" Великий Гетсбі","Вовк з Уолл-стріт".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Леонардо Ді Капріо / кадр з фільму
Леонардо Ді Капріо / кадр з фільму

"Роберт Дауні молодший. Він-приклад того, як людина, що не володіє неймовірними фізичними якостями, що не має зовнішності Аполлона, може досягти такого успіху. Харизма У Роберта Дауні молодшого просто унікальна! Роль Тоні Старка в" Залізній людині" - моя улюблена " - продовжує свою розповідь дівчина.

Роберт Дауні-молодший, кадр з фільму
Роберт Дауні-молодший, кадр з фільму

Не могла не відзначити спортсменка і Ентоні Хопкінса, який не вважається супер красенем, як і обидва попередніх, проте їх об'єднує наявність харизми.

Не забула Анна розповісти і про прекрасне поле, а саме про актрис Демі Мур і Орнеллі Муті. Про першу вона говорить, що актриса неймовірно красива і жіночна, виглядає дуже епічно у всіх фільмах, в яких бере участь. А ось Орнелла є еталоном стилі для гімнастки. Цих двох актрис об'єднує жіночність і сексуальність.

Нагадаємо, Анна Різатдінова затьмарила Полякову на "Ліпсінк батл": "дізналися?"

Як повідомляв портал Знай.uа, Анна Різатдінова звернулася до легендарної тренерки Альбіни Дерюгіної в день народження: "приклад для мене".

Також портал Знай.ua писав, що гарячі наряди Тіни Кароль для "Ліпсінк батл" злили в мережу: латекс vs глибоке декольте.