Відомий американський актор, зірка серіалу "Поза" Біллі Портер зізнався, що 14 років тому пережив найгірший період у своєму житті. Біллі для видання The Hollywood Reporter написав відверте есе в якому зізнався, що в 2007 році йому поставили діагноз ВІЛ.

Про це стало відомо завдяки новій публікації The Hollywood Reporter.

Біллі Портер, фото: Instagram
Біллі Портер, фото: Instagram

"Я був на межі безвісності близько десяти років, але найгіршим став 2007 рік. До лютого у мене діагностували цукровий діабет 2 типу. До березня я підписав документи про банкрутство. А до червня мені поставили діагноз ВІЛ. Сором змусив мене замовкнути, і я прожив з цим соромом в мовчанні 14 років. Я виріс у дуже релігійній родині при церкві п'ятидесятників, і там ВІЛ-інфекція вважалася Божим покаранням", - написав 51-річний актор.

Виконавець ролі "Хрещеного фея" в новій екранізації "Попелюшки" розповів, що через діагноз боявся за свою кар'єру.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Я намагався жити і робити кар'єру, але я не був упевнений, що зможу, якщо про це дізнаються не ті люди. Це було б просто ще одним способом дискримінувати мене. Тому я намагався думати про це якомога менше. Я намагався заблокувати це. Але карантин багато чому мене навчив", - сказав Портер.

Про ВІЛ-статус актора знали його колеги по серіалу "Поза", в якому він зіграв ВІЛ-позитивного персонажа. Портер каже, що ця робота допомогла йому подолати сором.

Крім "Пози", Біллі Портер також відомий за ролями в серіалах "Американська історія жахів: апокаліпсис" і "Сутінкова зона". У США він також є популярним актором мюзиклів.

Раніше повідомляли, двоє маленьких львів'ян відчайдушно борються за життя, важко дивитися: подвійне небо і біда з серцем.

Як повідомляв Знай.uа, Українка увірвалася в лікарню і показала порожні палати - "Ось так і живемо!".

Знай.uа писав, хвора на СНІД тернополянка народила здорового малюка: "Шок ,стрес і сльози щастя".