Популярна українська співачка, актриса і секс-символка Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram знімками з життя і різних фотосесій.

Нещодавно знаменитість виставила серію спокусливих чорно-білих кадрів з архівної фотосесії, примірявши незвичайне вбрання. Так, артистка приміряла на оголене тіло чорні міні-шорти, прозорий топ з довгим рукавом в сіточку і високі рукавички, доповнивши пікантний образ масивним аксесуаром у вигляді широкого чокера зі срібним кільцем.

Зірка грайливо дивилася в камеру і прикрила пишні груди руками, демонструючи фігуру. Також Даша поскаржилася, що літо все ніяк не приходить, а дощова погода зовсім не радує.

"Не було печалі, просто не приходить літо..."

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Фолловери не пройшли повз: "неймовірно красива і сексуальна, 55 Playmate, на секундочку! Обожнюю ❤️🙌", " Кохана!", "Королева🚀"," я завжди тобі ставлю лайк) ти чемпіонка серед красивих"," Дашуля як завжди🔥 🔥 🔥"," вай яка Вай яка))"," молодець, Дашка рулить", " вітаю, ваше чаклунство спрацювало️ ️ правда, трошки не так... Вночі обіцяли грозу😆 😆", "сама досконалість!!".