Відома українська співачка і продюсерка Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно 45-річна знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і зазначила, що починає життя з чистого аркуша.

Так, артистка не забула привітати українців з Днем вишиванки 20 травня, вибравши для себе яскравий варіант традиційного українського національного одягу. Зірка одягалася в довгу вишиванку-халат бежевого кольору з масивними помаранчевими елементами і бахромою на рукавах і подолі, доповнивши образ зачіскою з дрібними кісками.

Виконавиця пройшлася босоніж по зеленій галявині, тримаючи в руках букет бузку. Наталя нагадала шанувальникам, що вишиванка - буквально генетичний код українців, символ краси, щастя і здоров'я.

Могилевська зазначила, що в кожній вишивці та орнаменті ховається свій прихований сенс, а давню традицію важливо вивчати і передавати з покоління в покоління.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"З Днем вишиванки!

Це наш генетичний код, це символ краси, здоров'я та щасливої долі.

Родинна пам'ять та традиція, яку важливо вивчати, поширювати, тому ще в кожному малюнку та обрядах величезна всесвітня мудрість.

Зі святом!"

instagram.com/nataliya_mogilevskaya/

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".