Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила ніжне відео, трепетно привітавши українців з Днем вишиванки 20 травня. Так, артистка приміряла дуже незвичайну сукню-вишиванку чорного кольору з прозорими елементами, суцільно розшиту яскравими рожевими квітами, зеленими і блакитними вставками.

Зірка позувала на майданчику з панорамним видом на Київ, доповнивши образ вечірнім макіяжем з акцентом на губах і зачіскою із зібраним назад волоссям. Красуня також поцікавилася у аудиторії, чи не забули шанувальники про важливий день і чи вбралися у вишиванку.

"#вишиванкаday ❤️

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ви сьогодні вбрані в вишиванку?💃🏼💃🏼💃🏼

Чи не вважаєте важливим так одягтись?)"

Фолловери не пройшли повз і почали відповідати Гросу: "Як гарно🔥", "Красуня 😍🌹", "Вишивка гарна і відео ❤️🙌", "Як завжди ,чарівна", "Так, я сьогодні вбрана у вишиванку, адже це один із символів нашої Батьківщини💙💛", "Ще вишиванка вважається оберегом,як діє оберіг наука пояснити не може.".