У четвер, 20 травня в Україні відзначають День вишиванки. Щороку це свято випадає на третій четвер травня, і всі бажаючі можуть вбратися у вишиту сорочку або сукню, яка прикрашена орнаментами або ж квітами.

Українські зірки вирішили подати приклад співвітчизникам, і почали публікувати свої фотографії в національних нарядах. Винятком не став і Святослав Вакарчук, фронтмен гурту "Океан Ельзи", який не так давно відсвяткував свій день народження.

Він опублікував новий знімок на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де і привітав українців з цим святом.

"З #деньвишиванки" - коротко і лаконічно підписав артист пост.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

На опублікованому селфі він сидить в машині у вишиванці, їде у справах.

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

"Красива вишиванка! І колір такий незвичайний❤️", "Святослав, вітаю вас з днем Вишиванки", "❤️❤️❤️❤️❤️❤️", "зі святом!", "😍 🔥дуже класна і оригінальна вишиванка!!!", "Українські вишиванки красиві", " Добрий день. Який ви гарний, як і Ваші пісні✌️", " 👍 " - пишуть користувачі в коментарях під публікацією.

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Варто відзначити, що влітку, на початку липні гурт "Океан Ельзи" виступить на фестивалі "Atlas weekend", який пройде в Києві. Вони стали одними з хедлайнерів, чому неймовірно раді шанувальники.

Раніше, музиканти не виступали на фестивалях, але, мабуть, цього разу вирішили порадувати шанувальників своєю музикою.

Нагадаємо, "Океан Ельзи" зі Святославом Вакарчуком викликав ностальгію несподіваною згадкою: "хто ж знав...". "Океан Ельзи" порадував фанатів несподіваною згадкою

Як повідомляв портал "Знай.ua", Океан Ельзи несподівано поставив публіку перед непростим вибором: "Дуже важко". Океан Ельзи " викликав ностальгію у своїх шанувальників

Також "Знай.ua" писав, Океану Ельзи більше не буде? Святослав Вакарчук створив новий проект з дівчиною. Святослав Вакарчук анонсував прем'єру "оранжереї"