Відома українська телеведуча, зірка шоу "Світське життя" Катерина Осадча частенько радує численних шанувальників в Instagram новими публікаціями.

А нещодавно знаменитість видала несподівану новину - виявляється, вони з чоловіком Юрієм Горбуновим чекають на другу дитину. Так, зіркова сім'я зворушливо привітали українців з Днем вишиванки, позуючи в саду їх заміського будинку і примірявши білосніжні вишиванки, розшиті яскравими різнокольоровими нитками.

Сама Катя вражала натуральною красою без краплі макіяжу на обличчі, зізнавшись, що вишиванка на першому фото - старовинна, куплена у Львові, а сукня-халат на другому - робота української дизайнерки Юлії Магдич.

"З Днем вишиванки!!

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

В моїй колекції вже чимало різних вишиванок, старовинних і сучасних, суконь з національними мотивами і сорочок з закладеним в вишивку змістом.

Я тішусь, що дизайнери знову і знову звертаються до традиційної вишивки і роблять її модною в усьому світі.

Вишиванка - ще одна наша гордість і круто, що українці носять її не тільки на свята.

На фото старовинна вишиванка придбана у Львові і сучасна сукня від @yuliya_magdych."

"З Днем Вишиванки!!

Пишаємось,віримо,цінуємо своє!!

Слава Україні!!"