Відомий український спортсмен, народний депутат України Жан Беленюк, який кілька тижнів тому завоював бронзову медаль на чемпіонаті Європи з боротьби у Варшаві, привітав співвітчизників з Днем Вишиванки.

Відомо, що вже багато зірок шоу-бізнесу, спорту і політики встигли похизвуватися своїми вишитими сорочками і сказати багато цікавих слів про те, що для них означає - носити вишиванку. Борець Жан Беленюк навіть поділився кумедними спостереженнями.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Жана Беленюка в мережі Instagram.

Публікація Жана Беленюка, скріншот: Instagram
Публікація Жана Беленюка, скріншот: Instagram

"З днем Вишиванки. Люблю ловити "зацікавлені" погляди на собі в цей день, коли виходжу в ній у світ. Ну ви зрозуміли.", - коротко підписав свою публікацію Жан.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що у Варшаві Беленюк завоював бронзову медаль на чемпіонаті Європи з боротьби. Беленюк у фінальному поєдинку у ваговій категорії до 87 кг зустрівся з німцем Денис Кудлою. Поєдинок завершився з рахунком 1: 1. Але 30-річний українець виграв останній бал, тому був оголошений переможцем.

Жан Беленюк / фото: Instagram
Жан Беленюк / фото: Instagram

Жан Беленюк раніше ставав дворазовим чемпіоном світу і триразовим чемпіоном Європи, а також срібним призером Олімпіади-2016. Також він завоював путівку на Олімпійські ігри-2020, які повинні пройти в Токіо влітку цього року.

Раніше повідомляли, Жан Беленюк з вилами влучно "підколів" Ляшка: "Вечорами полюю на скотиняк".

Як повідомляв Знай.uа, "Слуга народу" Жан Беленюк похвалився "перемогою": "Особливі спогади".

Знай.uа писав, "Слуга народу" Жан Беленюк несподівано накинувся на Кличка ззаду: "Ще в строю".