Дружина відомого українського телеведучого, а також переможниця шоу "Холостяк" Даша Квіткова знову поділилася новим кадром. На ролику вагітна жінка лежить разом з чоловіком в ліжку.

Новий пост дівчина опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Справа в тому, що 20 травня святкує свою першу річницю шлюбу. І цю публікацію Даша Квіткова вирішила присвятити саме цій події.

Рівно рік тому їм довелося перенести весілля через пандемію коронавірусу. Влаштовувати заходи було заборонено, але, пара відразу взяла себе в руки і вибрала нову дату.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

При цьому, дату розпису вони не переносили, і розписалися як годиться - 20 травня, чому безумовно дуже раді.

"Чоловік і дружина вже цілий рік🤍 ми з тобою так виросли, стільки встигли зробити і пережити, а скільки всього чекає нас ще попереду✨ти моя гордість і моє серце. Давай до 110 і 100🤍" - підписала публікацію дівчина.

Варто нагадати, що звів їх проект «Холостяк», де Микита Добринін був головним героєм, а Даша вирішила спробувати долю, і вийшло. Вона отримала перемогу і серце ведучого, разом вони вже більше двох років.

Їх відносини розвивалися стрімко, і практично відразу вони почали жити разом, а ще через деякий час чоловік зробив дівчині пропозицію. Сталося це під час відпустки.

Зараз Даша в очікуванні дитини, яка з'явиться на цей світ вже на початку літа. Це буде хлопчик, однак, ім'я вони вирішили не розкривати поки що.

Нагадаємо, дружина "Холостяка" Добриніна Квіткова оголила вагітний живіт і спантеличила розміром: "Двійня?"

Як повідомляв Знай.ua, дружина " Холостяка" Квіткова заговорила про любов до себе: чи допомагають фільтри в Instagram позбутися комплексів

Знай.ua писав, Гола вагітна Квіткова здивувала навіть Добриніна: "Ви що, без білизни? Ви ж майбутня мати"