Український рок-музикант, актор, громадський діяч і лідер групи "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка не надто часто радує своїх шанувальників будь-якими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать більше 31 тисячі чоловік.

У четвер, 20 травня 2021 року, в Україні святкується День вишиванки, тому безліч зірок шоу-бізнесу діляться власними фотографіями в цьому вбранні і розповідають про свої враження, пов'язані з цим святом і з фотографіями людей в соцмережах.

"З Днем Вишиванки, друзі! ❤️приємно бачити такий барвистий Instagram, дійсно відчувається свято, стільки красивих вишиванок!🤘 🏼 ", - написав Олег Скрипка під особистою фотографією у вишиванці, постав в оновленому і дуже молодому образі з фарбованим волоссям.

"Стильно і оригінально! Як завжди!🔥 ", "Виглядаєте чарівно🔥 🔥 🔥 🔥 🔥", "Красунчик!", "Дуже стильний образ!!! Зі святом!", "Потужний стиль!", "Який чоловік🔥", - пишуть користувачі в коментарях, теж звернувши увагу на образ виконавця.

Коментарі, скріншот: Instagram (Скрипка)
Коментарі, скріншот: Instagram (Скрипка)

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Нагадаємо, знаменитості проговорилися про секретний сезон "МастерШефа": "Мегазірки схрестять ножі". Оцінювати їх кулінарну майстерність будуть Ектор Хіменес-Браво і телеведучий Дмитро анкович.

Як повідомляв Знай.ua, в мережі спливли фото Олега Скрипки 20-річної давності: "Нігті не потрібно фарбувати"

Також Знай.ua писав, Олег Винник, Оля Полякова, Руслана та інші зірки зібралися разом заради важливої мети: буде вибух