20 травня в Києві біля метро Деміївська та бібліотеки ім. Вернадського прорвало трубопровід. У мережі з'явилися відео з місця аварії.

Як уточнює "Сегодня", на Голосіївському проспекті сталося пошкодження магістрального трубопроводу з витоком води назовні. Від каменів і води постраждало не менше 12 припаркованих під бібліотекою автомобілів.

При цьому в КП "Київтеплоенерго" не відповіли, чи буде водіям виплачено компенсації за заподіяну шкоду.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Пізніше стало відомо, що пошкодження магістральної тепломережі на проспекті Голосіївському вже локалізовано.

"Вода в трубопроводі перебувала під тиском, через що в результаті пориву утворився потік і стався провал асфальту. Пошкодження виявлено під час гідравлічних випробувань тепломереж в зоні обслуговування ТЕЦ-5. Аварійна бригада оперативно перекрила подачу теплоносія і почала ремонтні роботи. Їх завершать згідно з графіком", - зазначили в "Київтеплоенерго".

Виявилося, що пошкоджений трубопровід експлуатується вже 43 роки.

Нагадаємо, у Києві на Вокзальній утворилася вперше "пробка" в метро: "З обмеженнями не вийшло".

Як повідомляв портал Знай.uа, громадський транспорт в Україні залишає бажати кращого, ллє просто в салоні: "Євро маршрутка".

Також портал Знай.uа писав, що у Києві авто після дощу пішло під землю: "Велосипедисти начаклували".