Соліст популярного гурту "Антитіла", посол ЮНІСЕФ в Україні та волонтер Тарас Тополя поділився з багатотисячною армією фанатів зворушливою публікацією в Instagram, присвяченою Міжнародному дню вишиванки.

Так, на опублікованій фотографії 33-річний артист позує поруч зі своєю дружиною, співачкою Оленою (псевдонім Alyosha). Для зйомок зіркова парочка одяглася у вишиванки.

До речі, Тарас і Олена виглядають дуже щасливими на фото, а шанувальники розхвалили їх в коментарях.

"Вишиванка Day з коханою Alyosha і каналом Україна 24", - підписав знімок музикант.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Які гарні ❤️😻😻", "Краса ❤️", "Найкращі 😍", "Ви найчарівніші в світі 😍", "Миру вам і кохання", "Нехай ваша сім'я цвіте як ваші вишиванки, люблю вас!" - зазначили в коментарях під публікацією користувачі соцмережі.

Олена і Тарас Тополя, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що соліст "Антитіл" підкорив українок козацькою красою: стрункий, як Тополя. Тарас Тополя зробив українцям сюрприз.

Нагадаємо, дружина Тараса Тополі Alyosha розповіла, чим дивує чоловіка вдома: сирна паста і легкий салатик.

Як повідомляв портал Знай.uа, багатодітна мама Аlyosha зробила гучне зізнання після карантину: "З'явилися нові…" Співачка розповіла, чим займалася на карантині.

Також портал Знай.uа писав, що дружина Тараса Тополі Alyosha вразила метаморфозою після пологів. Співачка показала, як змінилася після народження дитини.