Популярна українська виконавиця репу Alyona Alyona не надто часто радує своїх шанувальників будь-якими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 420 тисяч осіб.

Зараз "Зірковий шлях" поділився ексклюзивом, який стосується реперші і того, де ж вона зустріла свою кохану людину. На каналі "Україна", будучи з ведучими Оленою Вінницькою та Даніелем Салемом, розповіла, як познайомилася зі своїм хлопцем. Це сталося на одному із заходів.

Alyona Alyona, instagram.com/alyona.alyona.official/
Alyona Alyona, instagram.com/alyona.alyona.official/

"Познайомилися ми випадково на наших заходах команди лейблу ENKO. І у нього була зі мною фотографія, я і не пам'ятаю, що я з ним фотографувалася. А потім, оскільки він також веде блогерську діяльність, ми запросили його в нашу команду, щоб генерувати ідеї для нових треків. І все, я його там побачила. Тільки це було в листопаді, а зустрілися ми на каві в січні", - зазначила Alyona Alyona.

Alyona Alyona, instagram.com/alyona.alyona.official/
Alyona Alyona, instagram.com/alyona.alyona.official/

При цьому виконавиця навіть і не приховує, що її улюблений публічна особистість. Хтось навіть може його знати, адже в певних колах її хлопець відомий і набагато молодше реперши.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Alyona Alyona, фото: Instagram
Alyona Alyona, фото: Instagram

Нагадаємо, Alyona Alyona "підчепила" молоденького стендапера Влада Капіцу: "Сядь мені на обличчя"

Як повідомляв Знай.ua, Alyona Alyona кардинально змінилася заради скандального репера: кольорові зуби і тату на обличчі

Також Знай.ua писав, Alyona Alyona перевершила Кім Кардашьян "голим" фото: прикрила форми руками