Популярна українська співачка Ірина Федишин активно ділиться з багатотисячною армією шанувальників цікавими публікаціями в Instagram.

20 травня, в Міжнародний день вишиванки, 34-річна зірка опублікувала барвисті фотографії, зроблені в квітковому полі. Так, Ірина позує на тлі жовтих квітів і ясного блакитного неба в короткій чорній сукні з українськими орнаментами.

Крім того, на одному зі знімків співачка зображена зі своїм старшим сином Юрієм. Зіркова мама на щось вказує пальцем, а хлопчик дивиться в ту ж сторону і посміхається.

"З Днем вишиванки 💙💛", - підписала фото Федишин.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Дуже гарне фото 💙💛", "Всі фото неперевершені 👍👍👍", "Яка ж краса на блакитно-жовтому тлі 💖💖💖", - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Ірина Федишин з сином, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що Ірина Федишин показала, в кого вдалася такою красунею: знайди 10 відмінностей. Зірка подякувала своїй мамі за турботу і ласку, які вона дарувала їй всі ці роки.

Нагадаємо, в Ірину Федишин вселилася Волочкова перед концертом: ще трішечки. Співачка розповіла, що готує до концертів шпагат.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ірина Федишин показала, як "знущається" з дітей: мокрі з голови до п'ят.

Також портал Знай.uа писав, що Ірина Федишин розкрила любовні драми з чоловіками: "Нехай пошкодують".