Відома українська співачка Тіна Кароль вже більше 15 років радує мільйонну армію шанувальників своїм ангельським голосом. Також зірка часто ділиться красивими публікаціями в Instagram.

Нещодавно на одній з фан-сторінок 36-річної знаменитості в соцмережі, якій раніше приписували роман з молдавським артистом Даном Баланом, розмістили зворушливий епізод з її інтерв'ю зі Славою Дьоміним.

Тіна Кароль, instagram.com/_fantina
Тіна Кароль, instagram.com/_fantina

Під час бесіди телеведучий запитав у Кароль, кому вона може зателефонувати, щоб поскаржитися на щось. На це співачка відповіла, що вона скаржиться тільки собі. Потім на відео видно, як Тіна пустила сльозу. Звучить сумна пісня.

"Я не скаржуся... мені б помовчати", - цитують Кароль у публікації.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

"Чарівне відео 😍😢", "Тіночка, така ніжна, мила і одночасно сильна! ❤️", "Наша душа 🤍", "Боже, в саме серце 💔🥺", - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

скріншот

Раніше ми писали про те, що Тіна Кароль підкорила пікантним відео в ліжку: "Потрібно додати Дана Балана".

Нагадаємо, Тіна Кароль і Юлія Саніна показали місце натхнення: "Щасливий диван".

Як повідомляв портал Знай.uа, Тіна Кароль розкрила правду про свій роман з Даном Баланом: "Нав'язати кохання неможливо".

Також портал Знай.uа писав, що Тіна Кароль відмовилася від своїх слів про участь у "Слов'янському базарі": "Зв'язок глючив".