Голлівудська акторка Анджеліна Джолі взяла участь у фотосесії для журналу National Geographic, яка приурочена до Всесвітнього дня бджіл.

На офіційній сторінці журналу в Instagram написали, що шкіру знаменитості намазали особливим феромоном, який приваблює комах. Енджі довелося застигнути і близько 20 хвилин стояти без руху, поки по ній повзали десятки бджіл.

Зазначається, що зірка була єдиною людиною на знімальному майданчику без спеціального захисного костюма. Все пройшло спокійно, без істерик і укусів. Знімальна група намагалася не шуміти, а світло спеціально приглушили, щоб не дражнити комах.

Відомо, що автор знімків, фотограф Ден Вінтерс надихнувся портретом обліпленого комахами каліфорнійського бджоляра 1981 року.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Зйомка була проведена з метою привернути увагу до проблеми скорочення популяції бджіл у світі. Джолі, Вінтерс і National Geographic сподіваються.

Раніше ми писали про те, що Анджеліна Джолі зважилася на розмову про домашнє насильство: "Постарайтеся знайти союзників".

Шлюборозлучний процес голлівудських акторів Анджеліни Джолі і Бреда Пітта триває вже 5 років. Зірки розлучилися в квітні 2019 року, але досі не з'ясовано питання щодо опіки над шістьма дітьми і фінансових справ.

Нагадаємо, Бред Пітт напружився: Анджеліна Джолі надасть суду докази домашнього насильства.

Як повідомляв портал Знай.uа, Бред Пітт не витримав любовного трикутника і розпрощався з красунею Потуральскі.

Також портал Знай.uа писав, що Анджеліна Джолі розповіла про взаємини з Бредом Піттом і дітьми.