Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram і Facebook.

Нещодавно знаменитість виставила нове відео, вирішивши навчити українців етикету, запустивши нову рубрику під хештегом #етикетзфреймут. Так, артистка розповіла прихильницям, як правильно їсти морозиво на вулиці, показавши приклад на собі, позуючи в центрі Києва.

Виявляється, морозиво в ріжку можна спокійно облизувати, а ось прикриватися руками або соромитися не варто. При цьому Ольга зазначила, що ті, що вважають такі дії непристойними - сексисти.

"Як правильно їсти морозиво?

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Прикриватися руками? Не їсти привселюдно ? Ні.

Морозиво в стаканчику можна облизувати.

Ті, хто вважає це непристойним - має сексистські погляди."

Фолловери не пройшли повз, обговорюючи публікацію: "Оля ви крута людина🔥 🔥🔥🔥обожнюю дивитись ваші відео", "😂😂😂 Слава Богу , хоть щось можно їсти як хочеться )))", "Фух слава Богу))", "Морозиво з макдональдса обожнюю❤️", "Оля богиня", "Тоді чому не можна кусати банан? Хіба це не про те саме..?", "Оля, Ви крута 😍".

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Фреймут розлютила мережу зухвалими танцями, Злата не витримала.

Також портал "Знай.uа" писав, що Фреймут оскандалилася новим проектом на "Інтері".