Стало відомо про те, якою буде погода на майбутніх вихідних. Чи здивує прогноз Українців, або ж засмутить.

Про це написала на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook синоптик Наталка Діденко.

Цього року, в травні вкрай мало теплих, сонячних днів, тому, як тільки сонце визирає, відразу піднімається настрій, і хочеться дякувати всіх навколо.

У суботу, 22 травня вся країна зможе насолодитися довгоочікуваними променями сонця, при цьому, дощі турбувати не будуть абсолютно.

Повітря буде теплим і комфортним, а температура повітря прогріється до 20-24 градусів тепла, а в західних, вже за традицією, трохи свіже - +17+22 градусів.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На Сході буде найтепліше, зокрема, в неділю, коли температура повітря прогріється до 26 градусів тепла. Дощів очікувати не варто по всій території країни.

"У неділю, 23-го травня, Цей атмосферний фронт із заходу принесе дощі в західні області України, на північ і в Центр, крім Дніпропетровщини. На півдні та сході втримається суха сонячна тепла погода. Температура повітря залишиться приблизно в суботніх межах " - пише Наталка Діденко.

Погода на вихідні 22-23 травня, фото: Наталка Діденко
Погода на вихідні 22-23 травня, фото: Наталка Діденко

У Києві ж погода також буде хорошою - в межах +18+21 градуса, тому, синоптик рекомендує відправитися на пікнік.

А ось в неділю, дощі знову повернуться, і продовжать "радувати" українців.

Субота видасться єдиним днем, коли можна буде відпочити на вулиці без страхат потрапити під дощ.

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Як повідомляв портал Знай.uа, Україну чекає аномальне літо: синоптик дав детальний прогноз.

Також портал Знай.uа писав, що синоптик Наталка Діденко назвала народні вірування, які працюють: прикмети на погоду навесні.