Гвардієць зробив пропозицію своїй коханій в день свого звільнення в запас.

Про це розповіли в пресслужбі МВС України.

Так, гвардієць Ростислав Ігнатьєв вирішив зробити пропозицію руки і серця своїй дівчині Іванці.

Ті півтора року служби в Нацгвардії стали для пари справжнім випробуванням, але одночасно допомогли зміцнити відносини між коханими.

Як розповів Ростислав, його рішення було виважене і усвідомлене. Так йому вдалося зробити подвійний подарунок для коханої.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

фото: МВС України
фото: МВС України

"Цей день для мене дуже емоційний і хвилюючий. Однак моє рішення - зважене і усвідомлене. Вирішив зробити для своєї коханої справжній сюрприз. Таким чином зробив їй подвійний подарунок",- каже гвардієць.

Іванка приїхала до Сум зі Львова, щоб зустріти коханого. Суми на півтора року стали для Ростислава домом, а тепер це місце початку нового етапу їх історії кохання.

фото: МВС України
фото: МВС України

"Чи щаслива я? Навіть не уявляєте наскільки. Скажу відверто - сюрприз вдався на всі сто відсотків. Досі під враженням. Півтора року я чекала хлопця з армії, і ось сьогодні отримала вже майбутнього чоловіка",- розповідає приголомшена пропозицією Іванка.

Природно, дівчина відповіла на пропозицію руки і серця довгоочікуваним "так". Тепер закохані повернуться до рідного Львова у новому для себе статусі молодят.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Захисники Женя та Іван створили сім'ю на "нулі": "з дружби виростили кохання"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Закарпатець на пожежній машині зробив пропозицію коханій :" 101 троянда і море сліз"

Також «Знай.иа " писав, що Тернопільські військові обмінялися кільцями на плацу, скажена романтика: "гірко молодим!"