Співачка Світлана Лобода частенько радує своїх шанувальників новими фото і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше семи мільйонів чоловік.

21 травня 2021 року виконавиця святкує 3-річчя свого малятка Тільди, яка народилася в 2018 році в Лос-Анджелесі. До цього світлого дня Світлана вирішила виставити цілу серію знімків і відео з дівчинкою, яка була поруч з матусею навіть іноді під час тренувань.

Світлана Лобода, фото: Instagram
Світлана Лобода, фото: Instagram

"Моя любов, тобі сьогодні три роки!!😇 Як невблаганно швидко біжить час. І як же я щаслива, що ти у мене є!!!! Люблю тебе, моя солодка дівчинка. Мій солодкий цукор. Дуже люблю❤️", - написала Світлана Лобода у підписі до публікації.

Світлана Лобода, скріншот: Instagram
Світлана Лобода, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Найсолодша, з днем Народження ♥️♥️♥️♥️♥️", "З Днем Народження прекрасну дитину і неймовірну Маму❤️❤️❤️", "З днем народження дитину і маму!💐❤ ️", "Вітаю доньку і прекрасну матусю❤️", "Вітаю від щирого серця💥 💐❤️", "Така красуня 😍 з Днем народження, тілечка расти рости здоровою!", - пишуть користувачі в коментарях, включаючи знаменитостей - Лоліту Мілявську, Миколу Баскова, Олену Пермінову та інших.

Нагадаємо, як виглядала Лобода під час Віагри і в "вільному плаванні", українці не вірять очам: "Мумія"

Як повідомляв "Знай.ua", Світлана Лобода вперше заспівала з малятком на сцені: дівчинка знає пісні напам'ять

Знай.ua писав, Світлана Лобода нафарбувалася, але перестаралася з фотошопом - перекосити