Відома українська співачка, тренер вокального проекту "Голос країни", а також телеведуча шоу "Танці з зірками" Тіна Кароль частенько радує своїх шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,8 мільйона чоловік.

Зараз же публікація з'явилася на офіційній фан-сторінці виконавиці. Там вирішили згадати її участь на пісенному конкурсі "Євробачення" 15 років тому і запитати у її фанатів, чи хотіли б вони знову бачити представницею України.

"15 років тому🔥 # Євробачення хотіли б Тиночку знову на Євробачення?", - йдеться у підписі до публікації.

Зараз же участь у конкурсі бере колектив Go_A. український гурт вже 22 травня 2021 року виступить у фіналі "Євробачення".

"Це вже не той рівень для неї❤️", "Звичайно, перше місце було б точно її❤️", "Та звідки нам стільки нервів взяти на її участь в Євробачення?", "Яке Євробачення? Я думаю Тіна не опуститься на стільки, як Джамала, Лазарєв, Кіркоров) Євробачення - це шоу нових талантів, а не відбулися артистів!", "Це моя мрія😍😍😍", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Нагадаємо, улюблений Холостяк Тіни Кароль Дьомін розгулював по Києву в рожевих лосинах: "Шикарний"

Як повідомляв "Знай.ua", Тіна Кароль приголомшила кільцем на безіменному пальці: "Роблю це вперше"

Знай.ua писав, Тіна Кароль розплакалася від самотності: "Я не скаржуся". Під час бесіди телеведучий запитав у Кароль, кому вона може зателефонувати, щоб поскаржитися на щось.