Колишня кохана відомого співака Віталія Козловського, популярна блогерка, автор і творець проекту "Ходять чутки" Раміна Есхакзай частенько радує шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 230 тисяч осіб.

Зараз вона стала учасницею шоу Маші Єфросиніної на Youtube. Жінка в інтерв'ю розповіла про романи з відомими чоловіками, а також про зйомки у в'язниці та багато іншого.

Раміна Есхакзай і Маша Єфросиніна, скріншот: Youtube
Раміна Есхакзай і Маша Єфросиніна, скріншот: Youtube

"Я була впевнена в тому, що я симпатична дівчина. Вмію подобатися чоловікам, і у мене була така ідея - перемогти в цьому проекті. У мене мета "Холостяк "(Сергій Мельник), тим більше він мені сподобався. Насправді проект можна трактувати по-різному. Він симпатичний хлопець. Я знала, що на "Холостяк" не візьмуть якогось несимпатичного хлопця. Я думала, що обов'язковий критерій відбору - щоб він був багатий. Ти повинен бути успішним, заможним, що відбувся в професії", - говорить Раміна.

Маша Єфросиніна поцікавилася, як же спливла інформація про відносини між Раміною і сином Дмитра Коляденка Філіпом. І Есхакзай заявила, що з преси. Роман з хлопцем тривав протягом року, тоді блогерці було 19, а йому 18 років.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раміна Есхакзай і Маша Єфросиніна, скріншот: Youtube
Раміна Есхакзай і Маша Єфросиніна, скріншот: Youtube

"Складно знімати соціальні випуски. У мене є ряд випуск, припустимо, Чорнобиль, інтерв'ю з дитбудинківцями, українські в'язниці. Вийде випуск про сурогатне материнство. Коли ми знімали випуск про українські в'язниці, мені було дуже складно. Тому що, я з двома операторами і звукорежисером, опиняюся в СІЗО, там де знаходяться злочинці. Камери, які платні, там один запах, чим нижче ти опускаєшся-тим гірше пахне. Ти проходиш по коридору, де знаходяться злочинці і вони дивляться в око. Мені кажуть: "Зараз ми зайдемо в камеру, де сидять рецидивісти". Там 15 чоловіків, я стою з петличкою, оператори не хочуть йти вперед-бояться. Нам сказали речі з собою не брати. Самий стремний момент, коли мені потрібно зайти в камеру, де сидять 15 рецидивістів, відкривається вічко і я чую, як вони кажуть: "Подивіться, яка кучерява, вона зараз до нас зайде", - розповідає Раміна в інтерв'ю Єфросиніної про те, як була в українській в'язниці.

Нагадаємо, Раміна Есхакзай засвітилася з бородатим красенем, і це не Козловський: "Як виявилося..."

Як повідомляв "Знай.ua", колишня Козловського Раміна пішла в "гості" до Зеленського: "Коли він..."

Знай.ua писав, колишня Козловського Раміна розцвіла перед майбутнім весіллям: "Дуже до лиця"