Колишня кохана відомого співака Віталія Козловського, популярна блогерка, автор і творець проекту "Ходять чутки" Раміна Есхакзай частенько радує шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 230 тисяч осіб.

21 травня 2021 року на просторах Youtube з'явилося інтерв'ю Маші Єфросиніної з Раміною, в ході якого жінка розповіла про романи з відомими чоловіками, "Холостяка" і зйомки в українських в'язницях. Жінка опублікувала пост в соцмережі з посмішкою на двох фотографіях, заявляючи про те, що рада коментарям після розмови з Єфросиніною.

"Радію коментарям після інтерв'ю у Маші 🥰 найпопулярніше повідомлення в ЛС: "Я з тобою сміялася і плакала", - зазначає Раміна Есхакзай.

"Сьогодні вранці дивилася! Пробивна ви дівчина, і це захоплює!", "Дивлюся зараз 👍 так подобається ваше адекватне ставлення до невдач і прагнення до своєї мрії, незважаючи ні на що🔥🔥🔥", "А я зараз дивлюся випуск з Машею Ефросіненою, я вас вважаю найкрасивішими і успішними ведучими і пишаюся що ви з України 🙌❤ ️", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Раміна Есхакзай засвітилася з бородатим красенем, і це не Козловський: "Як виявилося..."

Як повідомляв "Знай.ua", колишня Козловського Раміна пішла в "гості" до Зеленського: "Коли він..."

Знай.ua писав, колишня Козловського Раміна розцвіла перед майбутнім весіллям: "Дуже до лиця"