Зростаючий Місяць йде до місячного затемнення, яке відбудеться зовсім скоро - 26 травня. У цей період варто відповідально ставитися до свого здоров'я і уважно стежити за ним.

Про це розповів астролог Борис Булатов на своїй сторінці у Фейсбуці.

Гороскоп здоров'я 24-30 травня

У ніч 24 травня Місяць у Терезах.

У цей період активна система газообміну і гормональна. Шукайте у всьому баланс. Займіться зміцненням м'язів попереку, масажуйте область нирок. Алкоголь і переживання рекомендуються.

Більшу частину 24, 25 і в ніч 26 травня місяць в Скорпіоні.

В цей час буде активна сечостатева система, товстий кишечник і органи, що відповідають за евакуацію відпрацьованих речовин. Пийте багато чистої води і утримайтеся від алкоголю та інших надмірностей.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

25 травня - найкращий день для профілактики і лікувань інфекцій сечостатевих шляхів.

Більшу частину 26, 27 і в ніч 28 травня Місяць у Стрільці.

У день місячного затемнення всі наші органи дуже чутливі до оздоровчого впливу. Робіть акцент на кровообігу в малому тазу, стегнах, сідницях і печінки.

Масажуйте правий бік. З раціону варто виключити важку їжу і алкоголь. На ніч обмотуйте стегна харчовою плівкою для боротьби з целюлітом.

З Затемнення і до 2 червня Місяць у фазі сприяє стабілізації успіхів у боротьбі за здоров'я, накопиченню корисних речовин і енергії, фіксуванню досягнень у фізіотерапії. Закріплюйте так само і психологічні перемоги.

Більшу частину 28, 29 і першу половину 30 травня місяць в Козерозі.

Стабілізуйте систему травлення, яка пов'язана з ростом кісток, здоров'ям суглобів і сухожиль. Приймайте засоби зміцнюють кісткову тканину, пийте молоко та інші продукти з кальцієм. Сприятливий день - 29 травня.

Другу половину 30 травня Місяць у Водолії.

Активна система газообміну, в першу чергу в нижній частині тіла. Масажуйте гомілки і зміцнюйте вени на ногах. Можна надіти антиварикозні гетри. Гуляйте на свіжому повітрі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Любовний гороскоп на Червень: кого чекають пристрасні емоції і палкі поцілунки

Як повідомляє портал «Знай.иа» Місячний календар на травень: відповідні дати для покупок, схуднення і грошові дні

Також «Знай.иа " писав, що Молодик в Тельці: що це означає Для кожного знака Зодіаку