Принц Гаррі в ході роботи над проектом "Я, якого ви не бачите" розповів Опрі Уїнфрі, яким було перше слово Його Сина Арчі.

Детальніше про це пише видання People.

Відомо, що принц Гаррі разом з Опрою Вінфрі займаються зйомками документального проекту про психологічне здоров'я "Я, якого ви не бачите". У серіалі вже встигли взяти участь всесвітньо відомі зірки, а також сам герцог Сассекський. Прем'єра проекту відбулася в п'ятницю, 21 травня.

Під час інтерв'ю з Опрою Вінфрі для документального серіалу принц Гаррі вирішив розповів, що одним з перших слів Його Сина Арчі було "бабуся", маючи на увазі загиблу принцесу Діану.

"Я повісив її фото в дитячій. Одним з перших слів, які він вимовив, було слово "бабуся". Бабуся Діана. Це дуже мило, але в той же час це змушує мене сумувати, тому що вона повинна була б бути тут", – зізнався принц Гаррі.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Меган Маркл і принц Гаррі, фото: Getty Images
Меган Маркл і принц Гаррі, фото: Getty Images

Герцог Сассекський зізнався, що в півторарічному віці його син вже може говорити невеликі фрази і навіть співати пісні.

Незважаючи на те, що слова Арчі вселили в принца Гаррі радість, вони також змусили його з сумом згадати про смерть матері. Він зазначив, що йому шкода, що мати так і не змогла познайомитися з Меган Маркл, а також не може бути зараз поруч з онуком Арчі. Однак, герцог сподівається, що Принцеса Діана ним пишається.

"Я живу тим життям, яким вона сама хотіла б жити, і життям, яке вона хотіла б для нас. Я знаю не тільки те, що вона неймовірно пишалася б мною, а й те, що саме вона допомогла мені опинитися там, де я зараз. Я ніколи не відчував її присутності так сильно, як за останній рік", – поділився герцог Сассекський.

Принцеса Діана, фото: marieclaire
Принцеса Діана, фото: marieclaire

Нагадаємо, що принц Вільям "викреслив" брата Гаррі зі свого життя через Діану і Меган Маркл.

Як повідомляв портал Знай.uа, принц Гаррі з Леді Гагою розкриє таємниці королівської сім'ї, про які мовчала Принцеса Діана.

Також Знай.uа писав, що Меган Маркл бігала на побачення до принца Гаррі в супермаркет: "робили вигляд, що не знаємо один одного".