В Угорщині жінка народила дитину перебуваючи в медичній комі, через ускладнення викликаними коронавірусом. А вже познайомилася з донькою через місяць після її народження.

Про це розповіли в сюжеті програми "Свідок".

Лікарі не сподівалися на одужання жінки, але вона дивом повернулася до життя.

На останніх тижнях вагітності Сільвія захворіла на коронавірус. Спочатку лікувалася вдома, а потім із запаленням легенів потрапила в лікарню. Там її стан швидко погіршився, тому її підключили до апаратів і терміново зробили кесарів розтин.

Дівчинка народилася здоровою. А ось шанси матері на одужання були занадто низькими. На щастя, все змінилося перед Новим роком.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Весь цей час поки Сільвія боролася за життя, її чоловік дбав про їхню дочку і зі страхом чекав новин з лікарні. Новорічну ніч зустрів з дружиною, але не вдома, а біля її лікарняного ліжка.

Зараз жінка продовжує реабілітацію. Вона вже вдома, де піклується про свою дитину. А лікарі одужання жінки, інакше як "дивом" не називають.

"Історія Сільвії прото неймовірна. Тому що я не знаю жодного іншого випадку в Центральній Європі, коли людина одужала після такої складної ситуації", - розповів лікар Бела Меркелі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Вагітна Світлана Лобода показала кадри за день до пологів: "Жор напав"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Наомі Кемпбелл стала мамою в 50 років: "немає любові краще"

Також «Знай.иа " писав, що Жінка народила дитину на дорозі під Харковом, коп перетворився на повитуху -" не встигли"