Відома українська співачка і актриса Аліна Гросу любить ділитися з багатотисячною армією шанувальників різними фото і відео з життя в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 450 тисяч людей.

Цього разу красуня поділилася відеозаписом, на якому продемонструвала себе кохану у всій красі і повідомила шанувальникам радісну новину - скоро вийде її нова музична новинка "Малинові губи".

Так, для відео Гросу приміряла вечірню сукню чорного кольору з глибоким декольте і доповнила свій образ яскравим макіяжем.

"#МАЛИНОВЫЕГУБЫ 👄СКОРО👄", - написала красуня.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Це законно бути такою красивою?😍 ", "Неземна богиня 😍", " Ура!!!!!!!!! Нарешті 😍", "чекаю нову пісню"," Не можу вже дочекатися❤️"," як завжди кліп буде супер🙌"," дівчина красуня виглядаєш на мільйон❤️"," яка красива"," класно Аліна, чекаю твою новиночку з нетерпінням❤️❤️❤️", - писали в коментарях шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Аліна Гросу після розлучення підтвердила стосунки з Романом Полянським: "важкі...." Співачка підтвердила стосунки з актором Романом Полянським

Як повідомляє портал «Знай.иа» Аліна Гросу надихнулася Києвом, ставши принцесою на день: "а штукатурки скільки" Аліна Гросу приміряла рожеве платтячко, гуляючи по сонячному Києву

Також «Знай.иа " писав, що Аліна Гросу вразила зовнішнім виглядом у напівпрозорій вишиванці:"Чарівна". Нещодавно знаменитість виставила ніжне відео, трепетно привітавши українців з Днем Вишиванки 20 травня.