У ніч з 22 на 23 травня 2021 року весь світ спостерігав за гранд-фіналом "Євробачення", в ході якого перемогу здобув рок-колектив з Італії.

Манескін отримали 524 бали, а слідом за ними, на другому місці, розташовується Франція з 499 балами. Неймовірно те, що українському колективу go_a вдалося опинитися на п'ятому місці серед 26 країн. Але і це ще не все, Україна знаходиться на другому місці за кількістю балів від глядачів, про що додатково вирішили нагадати учасники Go_A на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Євробачення 2021, скріншот: YouTube
Євробачення 2021, скріншот: YouTube

Україна отримала мало балів від членів журі, але 267 очок з 364 під час глядацького голосування.

"Ми на другому місці за кількістю балів від глядачів (267). Друзі, ми дякуємо всім! Ваша підтримка - божевільна", - йдеться в публікації і дублюється англійською мовою, так як голосували виключно іноземці, бо українцям не можна голосувати за свою ж країну.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Молодці ! Браво !!❤ ️", "Головне що люди підтримують вас🔥 а журі просто дуже "професійне"️️", "Україна пишається вами🥺 😍 🇺🇦🍃", "Будь моя воля, я б поділила 1 місце між вами та Італією, найдостойніші, найвіддаленіші та найкращі... на жаль", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, визначили переможця Євробачення: вибір глядачів ошелешив усіх

Як повідомляв "Знай.ua", Go_A розгойдали Євробачення своїм "Шумом", глядачі не витримали: "Де аспірин?"

Знай.ua писав, вилиті Ані Лорак, всі троє: зірки Євробачення скопіювали колишню Мурата