У суботу, 22 травня, пройшов гранд-фінал конкурсу "Євробачення-2021", в якому взяло участь 26 країн. Ну ось і прийшов той момент, коли ведучі "Євробачення-2021" оголосили результати голосування журі та глядачів - визначено переможця пісенного конкурсу.
Італійському гурту "Манескін" вдалося набрати найвищу кількість балів, а це означає, що саме Італія стає переможцем Євробачення 2021 в Роттердамі. Наступного року пісенний конкурс пройде в Італії.
Коли учасники гурту раділи своєму виступу та перемозі, сталося несподіване. Про це стало відомо завдяки новій публікації на офіційній сторінці конкурсу "Євробачення" в мережі Instagram.

"Коли ти рок-н-рол, твої штани просто лопаються", - коротко підписали публікацію автори.

Гурт Манескін і порвані штани, скріншот: Instagram
Гурт Манескін і порвані штани, скріншот: Instagram

На опублікованих кадрах можна помітити, що у одного з учасників гурту, коли він стрибав і махав руками на сцені, несподівано порвалися шкіряні штани. Як це буває, за "законом підлості" штани музиканта розірвалися у найнезручнішому місці і весь цей процес потрапив на камеру в прямому ефірі.

Гурт Манескін і порвані штани, скріншот: Instagram
Гурт Манескін і порвані штани, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще