Відомий український співак і чоловік Тоні Матвієнко Арсен Мірзоян продовжує частенько радувати своїх шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 40 тисяч осіб.

Знімки та відео чоловік також викладає у Facebook. Він любить ділитися результатами ранкових пробіжок і заняття будь-яким видом спорту. Наприклад, Арсену дуже подобається грати в волейбол або плавати в басейні. Зовсім недавно Мірзоян зумів пробігти 21 кілометр.

Арсен Мірзоян, instagram.com/zhvl_official
Арсен Мірзоян, instagram.com/zhvl_official

А зараз щасливий батько в черговий раз виставив знімок, пов'язаний з його грою в волейбол.

Але якщо раніше фотографії робилися в спортивному залі, то зараз на білосніжному пісочку і в теплоті.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Продовжуємо відкривати сезон! #арсенмірзоян #beachvolleyball @vtv26"m, - пише Арсен Мірзоян у публікації.

На знімку він постав зі своїм другом і двома його синами. Всі вони в шортах і стоять на одній половині поля. Коментар же під публікацією всього один, з трьома смайликами вогника.

Нагадаємо, голодний Мірзоян зробив те, що забороняє Тоня Матвієнко. На першому знімку співак сидить на лавці біля ресторану швидкого харчування "Макдональдс", поїдаючи великий бургер. З його спортивним зовнішнім виглядом не дуже в'яжеться таке харчування.

Як повідомляв "Знай.ua", Арсен Мірзоян показав на всю країну-пощастило Тоні Матвієнко: "2 години на одному диханні"

Знай.ua писав, Тоня Матвієнко поселила на балконі ведмедя заради Арсена Мірзояна: "Куку"