Відомий український гуморист, резидент студії "Квартал 95", актор популярного серіалу "Одного разу під Полтавою" та зірковий тренер в "Лізі сміху" Юрій Ткач продовжує радувати своїх шанувальників новими публікаціями в соціальних мережах. Цього разу Юрій вирішив пожартувати і нібито стати на чолі Міністерства гарного настрою України.

Гуморист запросив усіх бажаючих вирішити важливі питання в кабінеті глави Мінюмора. Поки невідомо, які саме повноваження "присвоїв" собі Юрій Ткач, але ми точно знаємо, що українцям така ідея сподобалася.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Юрія Ткача в мережі Instagram.

Публікація Юрія Ткача, скріншот: Instagram
Публікація Юрія Ткача, скріншот: Instagram

"Міністерство гарного настрою почало роботу))) Кому сумно, записуйтеся на прийом)))", - написав Юра Ткач.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Варто зазначити, що в публікації Юрій Ткач показав знімок, на якому він вмістив свою "п'яту точку" в шикарне кабінетне крісло. На тлі видно малий герб України, а біля робочого столу розташувався великий український прапор. Юрій Ткач підняв трубку телефону і розвів руку, нібито вирішуючи важливі "державні" справи.

Віддані шанувальники почали активно коментувати публікацію: "Юрчик, ти був би ідеальний корупціонер!", "А де фото президента?", "Можна адресу?", "Через 3 роки Юра балотується в президенти".

Коментарі до публікації, скріншот:  Instagram
Коментарі до публікації, скріншот:  Instagram

Коментарі до публікації, скріншот:  Instagram
Коментарі до публікації, скріншот:  Instagram

Раніше повідомляли, дружина Юрія Ткача з "Кварталу 95" показала двох їхніх малюків: "Ось у чому суть життя".

Як повідомляв Знай.uа, Валерій Жидков з "Кварталу 95 ""поріднився" з поросям: "Яка схожість, одна особа".

Знай.uа писав, Юрій Ткач з "Кварталу 95" несподівано оселився в театрі: "Зробив ремонт".