Відома українська співачка, поет-пісняр, композитор і телеведуча Ірина Білик не надто часто радує своїх шанувальників будь-якими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 360 тисяч осіб.

Однак іноді і її потрібно хоч чимось радувати і дивувати. Незважаючи на те, що зовсім недавно виконавиця повідомила про розлучення з 48-річним російським фотографом і продюсером Асланом Ахмадовим, Білик виступила на своєму ювілейному концерті і опинилася в товаристві президента України Володимира Зеленського.

Ірина Білик, скріншот із відео
Ірина Білик, скріншот із відео

Глава держави не зумів пропустити даний захід, тому прибув туди, підійшов до сцени і вручив українській артистці квіти, особисто привітавши її.

"Ти — наша любов. Вітаю тебе. Любимо тебе", - заявив Володимир Зеленський, взявши в руки мікрофон перед публікою.

Зеленський на концерті Білик, скріншот: Youtube
Зеленський на концерті Білик, скріншот: Youtube

Ірина Білик у свою чергу подякувала Президенту і зазначила, що після подібного привітання їй потрібен валідол.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, Олена Зеленська зізналася, чи соромно їй за чоловіка: "Він не був клоуном". Перша леді також поділилася своїм ставленням до президентства свого чоловіка. Зокрема, вона відповіла на питання, чи соромно їй за нього. Олена Зеленська відповіла впевнено, що"ні, не соромно".

Як повідомляв "Знай.ua", Зеленський представив план заходів на День Незалежності України 24 серпня

Знай.ua писав, Діма Коляденко заговорив про весілля з Іриною Білик після її розлучення: "Ми з нею мріяли"