16-річна дочка популярної співачки Олі Полякової Марія дуже активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 170 тисяч передплатників.

Зараз же дівчина виставила фотографію зі своєю подругою Олександрою і привітала її з минулим Днем народження. При цьому невідомо, з якої причини Марія не змогла викласти привітання вчасно. Ця Саша теж є в Instagram, проте профіль її закритий при понад 500 передплатників.

Маша Полякова, фото: Instagram
Маша Полякова, фото: Instagram

"@alecksaa__ з минулим твоїм днем❤️❤️❤️", - написала Маша Полякова у підписі до публікації.

Її подруга постала в красивому і пишному зеленому платті, тоді як дочка Суперблондинки в помаранчевому і досить короткому. Їх погляди спрямовані в камеру.

"Красивий 😍😍", "♥️♥️♥️", "😍😍😍😍😍", "О! Ой-йой!!! Цяці!!!", "🔥🔥🔥🔥🔥", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

До цього Полякова намагалася переспівати досить популярний нині трек молоді під назвою "DEAD BLONDE - хлопчик на дев'ятці". Зробила вона це в шкіряному корсеті, білій футболці і з чорними сережками у вигляді хрестів.

Нагадаємо, 16-річна донька Полякової з гітарою вжарила відомий хіт: "Мама відпочиває". "Давайте будемо чесні, мені не подобався, голос поганий, і не красиво. Сорі за правду", - написав один з користувачів.

Як повідомляв "Знай.ua", Полякова у "хижому" образі показала свою "дорослу дівчинку": "Перший за півтора року"

Знай.ua писав, "Відмінно відшльопали", - Оля Полякова згадала, як втекла від "залицяльника" 8 років тому