Популярна українська співачка, кума Михайла Хоми (Дзідзьо) Оля Цибульська продовжує радувати своїх шанувальників новими публікаціями.

На щастя, карантинні обмеження послабили, і тепер українські артисти можуть давати концерти в різних закладах. Наприклад, як нещодавно це зробила Ірина Білик. До співачки на концерт прийшла Оля Цибульська разом з дітьми.

Видно, що співачка вирішила розвіятися, після затяжних скандалів з розлученням Дзідзьо і Slavia. Про це стало відомо завдяки серії Stories Ольги Цибульської в мережі Instagram.

Історія Ольги Цибульської, скріншот: Instagram
Історія Ольги Цибульської, скріншот: Instagram

Оля Цибульська опублікувала кілька коротких відео, де її можна помітити з посмішкою, яка буквально випирала з-під маски. Співачка встигла зняти радісні моменти перед початком концерту і показала всю свою компанію на вечір.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Історія Олі Цибульської, скріншот: Instagram
Історія Олі Цибульської, скріншот: Instagram

Також варто нагадати нашим читачам, що нещодавно 35-річна артистка презентувала емоційний кліп на пісню "Я не плачу", який вже можна подивитися на YouTube. Також Цибульська розповіла, що композиція натхненна подіями на українській "Фабриці зірок", коли вона покинула проект через оцінку колеги Наталії Могилевської.

Раніше повідомляли, Дзідзьо провів вечір у чоловічій компанії, але йому не повірили: "А де Цибульська?".

Як повідомляв Знай.uа, Оля Цибульська зворушила фанатів до сліз-сама ніжність: "Люблю, але боюся...".

Знай.uа писав, колишня Дзідзьо Slavia показала, за що в неї закохуються чоловіки.