В останні кілька місяців українці стали все частіше скаржитися на сервіс одного з найбільших державних банків країни "ПриватБанк". Цього разу одна українка заявила, що з її рахунку списали понад 6 тисяч гривень.

Дівчина скаржиться на шахраїв і заявляє, що гроші видала їй держава на дитину і вона перебувала в той момент в декретній відпустці.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню незадоволеної клієнтки на порталі Minfin в розділі для відгуків.

"ПриватБанк", скріншот: YouTube
"ПриватБанк", скріншот: YouTube

"У системі "ПриватБанк" 13 і 16 вересня 2019 був збій, шахраї списали з перевипущеної, заблокованої і з інтернет-лімітом оплат в 0, списали 6200, в банку дівчина сказала, мовляв я сама винна. Списали 2 останні дитячі виплати в рахунок боргу, і ні хто не вирішує цю проблему, в чаті підтримки, коли крали гроші, сказали, що нічого не можуть вдіяти. Тільки нагадують про заборгованість, нібито банк дав мені овердрафт на 6200грн, непрацюючій людині в декреті.", - пише українка.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Відгук незадоволеної клієнтки, скріншот: Minfin
Відгук незадоволеної клієнтки, скріншот: Minfin

Також варто нагадати нашим читачам, що на Львівщині люди скаржаться на низький професіоналізм працівників Приватбанку. Як зазначається, у клієнта сталося непорозуміння через оплату послуг газопостачання після зміни постачальника.

"В цілому банком задоволений, але трапляється, що потрапляєш на некваліфікованих працівників, як вчора я. у мене "зависли" гроші в Львівгазбут, після переходу до нового постачальника. Я оплачував за газ зі своєї картки від імені тестя, який місяць тому помер", - розповів чоловік.

Раніше повідомляли, клієнт ПриватБанку нарвався на "гопників" і отримав на себе підставний кредит.

Як повідомляв Знай.uа, а Києві шахрайка з сином виманювала гроші у довірливих продавців.

Знай.uа писав, українець застряг у ПриватБанку і поскаржився на "сонний" сервіс: "Ніхто не підійшов".