Популярна українська телеведуча, головний "ревізор" країни, а також головна вихователька в проєкті "Від пацанки до панянки" Ольга Фреймут часто ділитися цікавими моментами з життя. Цього разу Оля показала, як її молодша донька Євдокія займається риболовлею з дідусем.

Про це стало відомо завдяки серії Stories Ольги Фреймут в мережі Instagram.

Історія Ольги Фреймут, скріншот: Instagram
Історія Ольги Фреймут, скріншот: Instagram

На опублікованих коротких відео можна почути історію про те, що Ольга Фреймут кілька годин не могла знайти свою дочку Євдокію. Виявляється, що дівчинка пішла недалеко від будинку з дідусем і допомагала йому з риболовлею.

Телеведуча трохи почала хвилюватися і навіть підвищила голос, щоб дізнатися куди поділася її дитина. Однак пізніше з'ясувалося, що все добре і родичі займеются активним відпочинком на особистому пірсі з видом на озеро.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Ольга Фреймут з донькою Євдокією і сином Валерієм, фото: karavan.ua
Ольга Фреймут з донькою Євдокією і сином Валерієм, фото: karavan.ua

Також варто нагадати нашим читачам, що нещодавно Оля Фреймут виставила нове фото, вирішивши навчити українців етикету, запустивши нову рубрику під хештегом #етикетзфреймут. Так, артистка розповіла прихильницям, як правильно поводитися на побаченні. За словами зірки, не варто приймати запрошення на рандеву раніше, ніж за 48 годин, розпланувати побачення потрібно так, щоб бути вдома не пізніше 10 вечора.

Ольга радить все ж прихопити з собою гаманець з грошима, щоб в екстреному випадку розрахуватися і піти, а ось вивчивши меню замовляти не найдешевше, і не найдорожче блюдо.

Раніше повідомляли, Фреймут навчила Остапчука відкритому стилю Облизування з льопанням.

Як повідомляв Знай.uа, конкурентка Фреймут з Ревізора втекла з України туди, куди мріють потрапити всі.

Знай.uа писав, заміжня Оля Фреймут освідчилася у коханні чоловікові.