Національний банк України (НБУ) опублікував офіційний курс іноземних валют на понеділок, 24 травня.

Про це стало відомо завдяки розміщеній інформації на офіційному сайті фінансової установи.

Так, курс долара в порівнянні з показниками в п'ятницю, 21 травня, став менше на 1 копійку і тепер становить 27 гривень 45 копійок. Курс євро також трохи впав в ціні і став менше на 4 копійки і тепер його вартість становить 33 гривні 47 копійок.

Обмін валют
Обмін валют

Курс валют на понеділок 24 травня

- 1 Долар США - 27,4572 гривень;

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

- 1 Євро - 33,4799 гривні.

Валюта, фото: news.dtkt.ua
Валюта, фото: news.dtkt.ua

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "В Україні 50% економіки знаходиться в тіні": Тарас Загородній. У Верховній Раді пройшло перше читання законопроекту №5153 «про введення» нульової»декларації для всіх, хто хоче узаконити зароблені в тіні активи". Цим законом влада хоче дістатися до заробітку простих українців замість того, щоб зупинити тіньові надприбутки хоча б на митниці, не кажучи вже про корупцію в інших сферах економіки.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Козак розповів, як краще зберігати кошти. Для людей одним з основних питань в житті є і буде заробіток грошей. Але, вже заробивши їх, треба визначитися, куди ці кошти вкласти, або яким чином ці гроші зберігати, щоб не втратити їх.

Також «Знай.иа " писав, що Дорожче ніж євро: українцям показали реальні ціни долара на 2021 рік. Міжнародне агентство S&P Global Ratings зробило прогноз з приводу курсу долара в Україні на найближчі кілька місяців і навіть років. Вони вважають, що американська валюта незабаром буде коштувати дорожче Євро.