Відома українська співачка Ірина Федишин зворушливо відреагувала на привітання свого чоловіка і продюсера Віталія човника.

Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

Відомо, що нещодавно Ірина Федишин отримала нагороду за "пісню року", чим не могла не поділиться з шанувальниками. Її чоловік і за сумісництвом продюсер Віталій Човник також вирішив привітати співачку з гідною нагородою, написавши масу приємностей на своїй сторінці в Instagram.

"Вона - це «музика». Її пісні про любов, кохання, маму та Україну. Вона- це тільки білі клавіші у музичному стані. Її вірші чисті, немов джерельна вода", - написав Човник.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Ірина Федишин не встояла перед приємними словами чоловіка і, схоже, ще не відійшла від церемонії нагородження, і вирішила поділитися своїми емоціями в соцмережах. Співачка опублікувала сонячний кадр з природи, поставши в рваних джинсах вільного крою, чорній футболці і довгим в'язаним кардиганом.

"Неділя 💚 Сьогодні прочитала пост і розплакалася...",- написала Федишин, посилаючись на пост свого чоловіка.

Пост Ірини Федишин в Instagram / скріншот
Пост Ірини Федишин в Instagram / скріншот

Нагадаємо, що Ірина Федишин злетіла над Львовом в обіймах красеня: "Наше сонечко!".

Як повідомляв портал Знай.uа, Ірина Федишин отримала особливу нагороду від Поплавського і Винника: "Ваша любов...".

Також Знай.uа писав, що Ірина Федишин у вишиванці втекла з чоловіком у полі. Співачка поділилася барвистими фотографіями.