Відома українська співачка, заслужена артистка України Анастасія Приходько часто радує публіку новими постами на своєму акаунті в Instagram, демонструючи моменти особистого і творчого життя.

Нещодавно знаменитість буквально приголомшила численних шанувальників несподіваною новиною - виявляється, зірка стала мамою втретє. Так, 34-річна артистка вже видала ім'я і стать дитини - син Лука з'явився на світ 25 березня.

Зірка також показала, як виглядає її тіло після пологів, вирішивши не використовувати фоторедактори і з'явившись перед камерою в сірій спідній білизні, а також білосніжній сорочці. Виконавиця зізналася, що багато жінок комплексують з приводу фігури і зовнішнього вигляду після пологів, а "чесним" знімком Анастасія вирішила підбадьорити всіх матусь.

"Несподівано, правда? А я не соромлюся бути справжньою!❌
Як часто жінка чує образливі слова на адресу її фігури після пологів? А як часто комплексує через зовнішність?
Я думаю часто!

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Показати ще

Зараз бодіпозитив в моді. Але, як бути тим, хто звик завжди бачити одне відображення в дзеркалі, а після пологів на тебе дивиться зовсім інша людина ☺ ️ зайві кілограми, розтяжки, обвислий живіт, обвислі сисюлі, недоглянутість( ну, не всі тут супермоделі і відмінний генофонд, коли від води з під крана ти прекрасніше за Моніку Белуччі).

І буває так, що просто немає сил що-небудь робити. Не будемо забувати про частку післяпологової депресії і гормонах😢

Бути мамою - найскладніша місія на землі для жінки: виносити і народити!
Я пишаюся своєю смужкою на животі, яка кожен день нагадує мені про сина, я не соромлюся свого живота який обвис і схожий на терку, та у мене целюліт. Так-так, бо я їла і допомагала рости моїй дитині!

Я пишаюся своїм животом (хоча я зараз дуже намагаюся його побороти😅) Але, я з гордістю його показую Вам, я пишаюся, що стала мамою втретє!

Я хочу підтримати кожну маму, я знаю, як це складно!

Бог створив жінку до появи глянцю, лайків, подіуму, сцени! Він створив жінку, щоб вона могла подарувати життя!
І кожна жінка повинна пишатися кожною клітинкою свого тіла, яке допомогло виносити і народити нову людину!

Мої досягнення стоять за моєю спиною! Три чудові дитини! Два синочка і лапочка донечка!"