Нещодавно відома українська співачка, що активно працює в Росії, Ірина Білик провела в Києві ювілейний концерт.

Її колега, український співак Павло Зібров завітав на концерт і привітав зірку з успішним виступом. На своїй сторінці в Instagram артист виклав спільне з Іриною фото та не поскупився на похвалу.

"Ірочка, ти була неперевершена! Запалила весь зал! Як сказала Маринка, в тебе є магія, яка зачаровує людей, і що не пісня, то - хіт! Дякую тобі за такий атмосферний вечір, професіоналізм, любов до своєї справи та глядача. Бажаю тобі залишатися завжди такою ж енергійною, талановитою красунею! Тільки перед! Ми тебе любимо!", - натхненно написав Зібров.

Ірина Білик влаштувала свій ювілейний концерт, зібравши повний зал, навіть незважаючи на емоції після розлучення з російським фотографом і продюсером Асланом Ахмадовим. Її виступ навіть прийшов подивитися президент України Володимир Зеленський і особисто привітав співачку з букетом квітів.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, що Діма Коляденко заговорив про весілля з Іриною Білик після її розлучення: "Ми з нею мріяли".

Як повідомляв портал Знай.uа, Ірина Білик після розлучення з Асланом Ахматовим спантеличила львів'ян зізнанням:"Мій коханий".

Також Знай.uа писав, що Ірина Білик подала на розлучення і показала головного чоловіка в житті: "скандалу не буде".