Український репер, а з недавніх пір ще й телеведучий, Олексій Потапенко частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 1,9 мільйонів чоловік.

Цього року чоловік Насті Каменської вже кілька разів відпочивав закордоном. Спочатку з самою співачкою, потім же з сином Андрієм від колишньої дружини Ірини Горової в сонячному Дубаї, в Об'єднаних Арабських Еміратах. Зараз же Олексій знову туди повернувся, проте постав у товаристві Віталія Агуреєва.

Потап і Настя Каменських, instagram.com/kamenskux/
Потап і Настя Каменських, instagram.com/kamenskux/

Чоловіки знаходяться на яхті, босоніж. Віталій без футболки, Олексій же оголятися не став, та ще й начепивши величезний ланцюжок з написом "ПТП".

"Сонячний день нашого життя #dubai @ vetal1074😎😎", - пише Олексій Потапенко в публікації.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

"Олексій, нерухомість в Дубаї не підшукуєте?😁 Відмінного Вам відпочинку", "Скажіть будь ласка, сильно жарко зараз там???", "Круто!", "Якщо буде вилітаємо🤗🤗🤗", "У вам там концерт буде????", "👏🔥👏🔥", "😍😍😍😍", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Настя Каменських блиснула бездонним декольте у відвертій сукні: "Вивільни її". Зірка блиснула розкішною фігурою, позуючи в різних позах.

Як повідомляв "Знай.ua", Потап зворушливо привітав Настю Каменських з річницею весілля: "Моя богиня"

Знай.ua писав, Настя Каменських і Потап святкують річницю весілля: як розвивався службовий роман найяскравішої пари України